Polityka prywatności

  • Twoje dane osobowe obejmujące w szczególności adres IP urządzenia, z którego korzystasz, lub inne identyfikatory oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookies lub innych podobnych technologii mogą podlegać przetwarzaniu, przede wszystkim zbieraniu, utrwalaniu, organizowaniu, porządkowaniu, przechowywaniu, przeglądaniu oraz  wykorzystywaniu.

  • Ta strona wykorzystuje pliki cookie - małe pliki tekstowe, które umieszczane są na Twoim komputerze, aby pomóc zbierać dane statystyczne na temat osób odwiedzających tę stronę. Zasadniczo pliki cookie są używane w celu zachowania preferencji użytkownika, przechowywania informacji o takich rzeczach, jak koszyki na zakupy oraz dostarczania zanonimizowanych danych śledzenia do aplikacji innych firm, takich jak Google Analytics. Pliki cookie znacznie ułatwiają przeglądanie stron. Możesz jednak lepiej wyłączyć pliki cookie zmieniając ustawienia w swojej przeglądarce stron internetowych. Najskuteczniejszym sposobem na to jest wyłączenie plików cookie w przeglądarce. Sugerujemy skonsultowanie się z sekcją Pomocy przeglądarki lub przejrzenie strony o ciasteczkach, która zawiera wskazówki dla wszystkich nowoczesnych przeglądarek.

  • Twoje dane osobowe będą przetwarzane  w celach analitycznych, statystycznych i marketingowych – podstawą prawną ich przetwarzania jest  uzasadniony interes administratora danych (art. 6 ust. 1 lit. f) RODO), polegający na prowadzeniu analiz aktywności użytkowników, a także ich preferencji, w celu poprawy stosowanych funkcjonalności i świadczonych usług.

  • Twoje dane osobowe będą przechowywane z zachowaniem poufności i należnych standardów bezpieczeństwa przez okres maksymalnie 2 lat lub przez okres dłuższy, jeśli będzie to wynikało z przepisów prawnych nakładających na administratora danych osobowych obowiązek dłuższego ich przetwarzania.

  • Twoje dane osobowe mogą zostać udostępnione podmiotom trzecim - podmiotom świadczącym usługi informatyczne lub marketingowe. Twoje dane osobowe mogą zostać przekazane poza Europejski Obszar Gospodarczy (EOG) - firmie Google LLC, podlegając jednak ochronie na zasadach wynikających z RODO, prawa Stanów Zjednoczonych Ameryki, oraz umów międzynarodowych.

  • Masz prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje Ci także prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przenoszenia Twoich danych.

  • Masz prawo wniesienia skargi dotyczącej przetwarzania Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest: Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych (adres: Urząd Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

  • Administratorem danych osobowych jest BDB Development Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Obrębie (adres: Topolowa 17, Obręb, 05-530 Góra Kalwaria), wpisana do Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego, prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy w Warszawie, XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000260566, NIP: 1231086953, o wysokości kapitału zakładowego wynoszącej 100.000 zł

  • Podstawa prawna: Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.